Mirel Radoi a refuzat ieri sa se autoevalueze si sa comenteze astfel decizia patronului si nasului sau, Gigi Becali (foto), care i-a stabilit pretul. "E greu ca un jucator sa plece chiar si pe 5 milioane, ce sa mai vorbim de 10. Ar fi culmea sa spun
Mirel Radoi a refuzat ieri sa se autoevalueze si sa comenteze astfel decizia patronului si nasului sau, Gigi Becali (foto), care i-a stabilit pretul. "E greu ca un jucator sa plece chiar si pe 5 milioane, ce sa mai vorbim de 10. Ar fi culmea sa spun ca merit 5 sau 15 milioane. Poate sa ceara si 20. Nu inseamna ca cineva e obligat sa dea. Pentru Romania nu se poate vinde un jucator pe o asa suma. Necalificandu-ne la turneul final...", a subliniat Radoi. Cosmin Olaroiu l-a contrazis imediat. "Tot timpul ne raportam la Romania, dar nu trebuie sa gandim asa. Daca tot intram in UE si se maresc preturile, trebuie sa ne aliniem si noi cu fotbalul. Usor-usor trebuie sa vindem si noi mai scump, altfel nu reusim sa facem fata. Un mare impediment este ca romanii sunt extracomunitari. Sa luam o alta echipa calificata in primavara europeana, Roma, sa zicem. Se discuta pretul de 10 milioane daca Mirel trebuie sa plece de la Roma? Nu cred", a spus Olaroiu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.