Concertul trupei de heavy metal Helloween, care va avea loc pe 28 ianuarie, la Sala Polivalenta, va fi deschis de recitalurile formatiilor Antract (Romania) si Prospect (Slovenia). Organizatorii concertului luasera initial in calcul mai multe variant
Concertul trupei de heavy metal Helloween, care va avea loc pe 28 ianuarie, la Sala Polivalenta, va fi deschis de recitalurile formatiilor Antract (Romania) si Prospect (Slovenia). Organizatorii concertului luasera initial in calcul mai multe variante pentru trupele care sa cante in deschidere, printre acestea numarandu-se: Brain Strip, Gothic, Interitus Dei, Karma, L.O.S.T., Magica, Metrock, Taine, Trooper sau Voices of Silence.
Helloween va concerta in Romania in cadrul turneului european "Keeper Of The Seven Keys - The Legacy World Tour 2005/2006". Rockerii germani, care au mai prestat in tari ca: Marea Britanie, Norvegia, Finlanda, Suedia, Italia, Germania, Polonia, Bulgaria vor veni cu propria lor instalatie de sonorizare si lumini. Recitalul Helloween va dura 75 de minute. Preturile biletelor difera in functie de perioada in care sunt cumparate. In prezent, pretul unui bilet este de 75 lei, urmand ca in ziua concertului sa creasca la 85 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.