Un canadian, de origine romana, risca intre 2 si 7 ani de inchisoare, dupa ce in bagajele sale, politistii si vamesii de la Aeroportul Timisoara au descoperit droguri de mare risc. Dan P., 43 de ani, din Hunedoara, este acuzat de contrabanda califica
Un canadian, de origine romana, risca intre 2 si 7 ani de inchisoare, dupa ce in bagajele sale, politistii si vamesii de la Aeroportul Timisoara au descoperit droguri de mare risc. Dan P., 43 de ani, din Hunedoara, este acuzat de contrabanda calificata si detinere de stupefiante, pentru ca transporta 88 de pastile de amfetamina. Anchetatorii spun ca barbatul a aterizat la Timisoara, cu o cursa aeriana, ce opereaza din directia Viena, duminica dupa-amiaza, si mergea in vizita la rude, la Hunedoara.
La verificarea bagajelor, autoritatile au descoperit intr-un plic mai multe tablete, care contineau un praf alb-galbui. Pentru ca in urma testarii, acestea s-au dovedit a fi amfetamine si pentru ca nu erau insotite de nici un document medical care sa ateste folosirea acestora pentru diverse afectiuni, politistii le-au confiscat, iar celui in cauza i-au intocmit dosar penal. Barbatul a declarat ca le-a primit, la plecarea din Canada spre Romania, de la o cunostinta, pentru a le aduce si a i le inmana fratelui acesteia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.