Accesul strainilor la titlurile de stat romanesti va fi permis de la 1 martie, data care putea fi devansata a declarat pentru Mediafax presedintele Comisiei de Buget-Finante din Senat, Varujan Vosganian. "Daca exista un interes real pentru respectare
Accesul strainilor la titlurile de stat romanesti va fi permis de la 1 martie, data care putea fi devansata a declarat pentru Mediafax presedintele Comisiei de Buget-Finante din Senat, Varujan Vosganian. "Daca exista un interes real pentru respectarea datei de 1 ianuarie, problema se putea rezolva prin adoptarea unei ordonante de urgenta, situatie perfect justificabila. Probabil ca a mai fost nevoie de un respiro", a afirmat Vosganian. Proiectul de lege a fost aprobat de Guvern la inceputul lunii noiembrie a anului trecut si era prevazut sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.