Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a inregistrat in 2005 venituri de 707,5 milioane lei, cu 14% mai mult decat suma bugetata. Cea mai mare parte a fondurilor provine din activitatea de valorificare a activelor, se arata in bil
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a inregistrat in 2005 venituri de 707,5 milioane lei, cu 14% mai mult decat suma bugetata. Cea mai mare parte a fondurilor provine din activitatea de valorificare a activelor, se arata in bilantul pe 2005 al Autoritatii. Valorificarea de active (bancare, creante comerciale, creante preluate de la Ministerul Finantelor Publice sau de la Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate) a adus venituri de 427 milioane lei, iar ponderea veniturilor din privatizare si administrarea participatiilor statului a scazut in 2005, valoarea acestora ajungand la 280,5 milioane lei. Cheltuielile institutiei au totalizat 93,3 milioane lei, din care sumele cu personalul au reprezentat mai mult de jumatate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.