Statiunea de la poalele Postavarului este in aceste zile locul cel mai cautat de catre amatorii de schi, care vor sa profite de zapada din Poiana Brasov. Mamaia este ""regina"" Litoralului. Cam acelasi rol il joaca si Poiana Brasov printre statiu

Statiunea de la poalele Postavarului este in aceste zile locul cel mai cautat de catre amatorii de schi, care vor sa profite de zapada din Poiana Brasov.

Mamaia este ""regina"" Litoralului. Cam acelasi rol il joaca si Poiana Brasov printre statiunile montane. In aceasta perioada ai sanse sa gasesti un loc de cazare la fel cum ai sanse sa castigi marele premiu de la extragerea Loto.
SFIDARE. Oamenii cu bani, care vara stau cu burta la soare pe plaja de la Mamaia, sunt acum de gasit la poalele Postavarului. Politicieni de frunte, vedete de televiziune, muzicanti sau fotbalisti se strang aici pentru a petrece la cumpana dintre ani. Atrasi de sporturile de iarna, romanii trec peste faptul ca pretul unei camere pentru o singura noapte reprezinta salariul mediu pe economie si vin sa schieze.
POLITICA. In statiunea brasoveana a urcat si familia premierului Tariceanu. Daca premierul a preferat sa ramana tot timpul cantonat in Hotelul Sport, apartinand lui George Copos, sotia s-a afisat pe partia Bradul, considerata una de nivel usor si recomandata incepatorilor. Spre deosebire de Elena Udrea sau Ioana Basescu, care au perceput partia de la Predeal ca pe un loc de promenada, Ioana Tariceanu si-a luat inima in dinti si a urcat pe schiuri. Dar nu singura, ci insotita de un monitor de la Scoala de Schi Ana. Sotia sefului de la Palatul Victoria s-a dovedit destul de indemanatica, reusind sa nu cada niciodata. In orele in care nu a schiat, Ioana Tariceanu s-a plimbat cu telegondola Postavarul Express, cea mai noua si performanta instalatie de transport pe cablu din Romania. De la Poiana Brasov nu a lipsit nici Monica Macovei, ministrul Justitiei. ""Stapana"" judecatoriilor, tribunalelor si parchetelor s-a dovedit o schioare cu experienta. Macovei si-a luat inima in dinti si a coborat pe partiile din Masivul Postavarul, chiar daca acestea au un nivel ridicat de dificultate.

MONDEN. Baza partiei este loc de suete


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.