Primaria Capitalei organizeaza in Piata Universitatii Revelion 2006, o petrecere de opt ore la care va fi prezent, la miezul noptii, si presedintele Traian Basescu, se arata intr-un comunicat de presa. Petrecerea va incepe la ora 19.00, pe aceeasi sc
Primaria Capitalei organizeaza in Piata Universitatii Revelion 2006, o petrecere de opt ore la care va fi prezent, la miezul noptii, si presedintele Traian Basescu, se arata intr-un comunicat de presa. Petrecerea va incepe la ora 19.00, pe aceeasi scena pe care presedintele proaspat ales a deschis o sticla de sampanie si a baut din ea in urma cu un an. Anul acesta, pana la ora la care isi va face aparitia seful statului, vor canta mai multe trupe, inclusiv cea a ginerelui lui Basescu. Bodo si colegii lui de la Proconsul au programat un recital de jumatate de ora. Hara, Akcent, Mandinga, Directia 5, Iris, Vama Veche, Holograf, Voltaj si Sensor vor incerca, de asemenea, sa incalzeasca oamenii stransi in centrul Capitalei. Miezul noptii va fi marcat nu numai de prezenta lui Traian Basescu, ci si de un foc de artificii si un moment inedit, oferit in premiera absoluta de Marius Mihalache si o orchestra formata din zece viori, zece tambale, zece acordeoane. Dupa ora 0.00, acelasi Marius Mihalache, impreuna cu Mirela Mihalache, Ovidiu Lipan Tandarica si dansatori vor deschide recitalurile de muzica si atmosfera de petrecere romaneasca, sustinute de Maria Buza, Dinu Iancu Salajanu, Maria Carneci, Crina Matei, Viorica si Ionita din Clejani, Cornelia Catanga, Nelu Ploiesteanu. TVR va transmite in direct momente din acest program. De asemenea, toate televiziunile vor avea acces la preluarea si transmiterea momentelor importante ale Revelionului Primariei, organizat prin Centrul de Proiecte Culturale ArCuB. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.