Jazz, documentare, reportaje si schetch-uri In preajma Craciunului, TVR 1 difuzeaza un documentar in doua parti despre viata apostolilor Petru si Pavel. Prima parte poate fi urmarita joi, 22, iar cea de-a doua - vineri, 23 decembrie, ora 23:30.

Jazz, documentare, reportaje si schetch-uri
In preajma Craciunului, TVR 1 difuzeaza un documentar in doua parti despre viata apostolilor Petru si Pavel. Prima parte poate fi urmarita joi, 22, iar cea de-a doua - vineri, 23 decembrie, ora 23:30. Productie americana a anului 2003, filmul a fost regizat de Margaret Koval si Patricia Ast....

MOSII. In Ajunul Craciunului, de la 16:00 TVR 1 ne invita sa urmarim o emisiune cu si despre... Mosi Craciuni. In Laponia, toata lumea petrece, inclusiv Mosi Craciunii, care s-au saturat sa munceasca in noaptea de Ajun sia€¦ au declarat o greva generala! Dar pentru a-i pastra numele nepatat, se alege un... Mos de serviciu, interpretat de Nae Lazarescu! In alte roluri de Mosi Craciuni - Marius Bodochi, Adriana Trandafir, George Ivascu, Eugen Cristea.

DILEMA. In prima zi de Craciun, de la ora 14:15, Dan Bittman, gazda emisiunii Danutz SRL, si invitatii sai vor incerca sa dezlege misterul numelui real: Mos Craciun sau Mos Gerila. Invitatii acestei editii vor fi Mos Craciun, interpretat de Nicu Constantin, si Mos Gerila (multi dintre noi stiu ca acesta era ""numele de scena"" al lui Mos Craciun inainte de 1989), interpretat de Cristina Rus. Cei doi mosi vor aduce si invitati: Irina Loghin, Irinuca Loghin, Ivan Patzaichin, Leonard Doroftei, Gabriel Dorobantu, indragita trupa Zdob si Zdub.
Seara, de la ora 23:00, Catalin Stefanescu si echipa de la Garantat 100% au pregatit de Sarbatori o editie speciala. Invitatul principal este Johnny Raducanu, aflat intr-o forma de zile mari. Dar va mai fi prezent si Nelu Ploiesteanu.

COLINDE. Pe Stefan Hrusca il puteti vedea la TVR 1 in zilele de 25 si 26 decembrie, de la ora 16:00. In aceste zile este programat concertul sustinut de renumitul artist in decembrie 2005, la Brasov, concert in care Hrusca a avut-o ca invitata de onoare pe Sofia Vicoveanca. Si tot la capitolul muzica, in a doua zi de Craciun, de la ora 23:30, TVR 1 difuzeaza concertul sustinut de trupa Smokie in Romania. Invitati la o petrecere privata, membrii trupei s-au aflat pentru prima data in Romania. Concertul include cele mai cunoscute piese Smokie.

TVR 2


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.