Grupul germano-american DaimlerChrysler si-a stabilit pentru 2006-2008 obiective financiare foarte mari, una dintre surse urmand sa fie suprimarea unui mare numar de locuri de munca. Potrivit ziarului "Handelsblatt", Consiliul de supraveghere al com
Grupul germano-american DaimlerChrysler si-a stabilit pentru 2006-2008 obiective financiare foarte mari, una dintre surse urmand sa fie suprimarea unui mare numar de locuri de munca. Potrivit ziarului "Handelsblatt", Consiliul de supraveghere al companiei a validat un plan intern ce vizeaza realizarea de catre intreg ansamblul grupului, in 2008, a unor beneficii de peste 9 miliarde de dolari. Intre masurile avute in vedere figureaza suprimarea, pana in 2008, a circa 6.000 locuri de munca la Mercedes. In urmatorii trei ani vor fi concediati, de asemenea, 2.000 angajati de la divizia vehiculelor utilitare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.