Liberalii din Vaslui considera ca primul an de guvernare a fost "un dezastru" pentru judet. Liderii filialei PNL dau vina pentru aceasta situatie pe fostul presedinte, eliberat din functie in urma cu trei luni, care ar fi creat o imagine negativa jud
Liberalii din Vaslui considera ca primul an de guvernare a fost "un dezastru" pentru judet. Liderii filialei PNL dau vina pentru aceasta situatie pe fostul presedinte, eliberat din functie in urma cu trei luni, care ar fi creat o imagine negativa judetului prin afacerile sale si nu s-a implicat in atragerea de fonduri. Unul dintre membrii Biroului Executiv al filialei, Costel Botez, afirma, citat de Mediafax, ca "ultimul an a fost unul agitat pentru ca noi nu am considerat si nu am acceptat ca imaginea liberalilor din judet sa fie legata de baroni si orice titulatura creata de presedintele Vranceanu". Dupa ce a demascat tradatorii, conducerea liberala din judet doreste ca in urmatorii trei ani de guvernare sa recupereze acest an pierdut. Mai mult decat atat, ei considera ca fostul lider al PNL Vaslui a pus oprelisti in demararea unor investitii importante pentru comunitatea vasluiana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.