Filmul care prezinta aventurile celei mai cunoscute gorile din lume, "King Kong", se afla pe primul loc in box-office-ul american din ultimul weekend, potrivit cifrelor provizorii publicate de societatea specializata Exhibitor Relations. Ultima versi
Filmul care prezinta aventurile celei mai cunoscute gorile din lume, "King Kong", se afla pe primul loc in box-office-ul american din ultimul weekend, potrivit cifrelor provizorii publicate de societatea specializata Exhibitor Relations. Ultima versiune a filmului "King Kong", regizat de Peter Jackson si care a beneficiat de un buget de 207 milioane de dolari, a inregistrat incasari de 50,1 milioane de dolari in weekend, detronand astfel filmul fantastic pentru copii "Cronicile din Narnia", situat pe locul al doilea cu incasari de 31,1 milioane de dolari. Specialistii spun insa ca incasarile pentru King Kong sunt mult sub asteptari si ca un film cu buget atat de mare ar fi trebuit sa adune in primul weekend cel putin 90 de milioane de dolari.
"The Family Stone", o noua comedie in care rolul principal este interpretat de Sarah Jessica Parker, frumoasa Carrie Bradshaw din serialul american "Totul despre sex", s-a situat pe locul al treilea cu 12,7 milioane de dolari.
"Harry Potter si Pocalul de Foc" mai coboara o pozitie, pana pe locul al patrulea, cu incasari de 5,9 milioane de dolari, devansand thrillerul politic in care joaca George Clooney, "Syriana" (5,4 milioane de dolari).
"Walk the Line", o biografie a legendei muzicii country americane, Johnny Cash, se situeaza pe locul al saselea, cu 3,6 milioane de dolari, iar pe locul al saptelea se situeaza comedia de familie "Yours, Mine and Ours" cu 3,4 milioane de dolari.
Western-ul "Brokeback Mountain", care a primit sapte nominalizari la Globurile de Aur, s-a situat pe locul al optulea, cu 2,3 milioane de dolari, iar pe locul al noualea se situeaza comedia "Just Friends", cu 1,9 milioane de dolari.
Pe ultimul loc din Top Zece se afla filmul de science-fiction "Aeon Flux", in care rolul principal este interpretat de Charlize Theron, cu 1,6 milioane de dolari. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.