Ieri, in cadrul unei ceremonii intitulate sugestiv "Gala laureatilor dinamovisti", gazduita de Teatrul National, gruparea din Sos. Stefan cel Mare si-a premiat campionii din 2005. Cum era de asteptat, in urma performantelor obtinute in acest an, cei
Ieri, in cadrul unei ceremonii intitulate sugestiv "Gala laureatilor dinamovisti", gazduita de Teatrul National, gruparea din Sos. Stefan cel Mare si-a premiat campionii din 2005. Cum era de asteptat, in urma performantelor obtinute in acest an, cei mai buni sportivi dinamovisti ai anului au fost declarati campionii mondiali Mihai Covaliu si Marian Dragulescu. "Este un premiu care vine dupa un an foarte greu. Acum ma bucur pentru acest premiu si pentru faptul ca am reusit sa depun si eu o medalie de aur in palmaresul bogat al CS Dinamo", a spus campionul mondial la sabie. In afara celor doi performeri, au mai fost premiati gimnastul Ioan Suciu, canotoarele Ioana Papuc, Simona Strambeschi, Elena Serban, Ana Maria Apachitei, Rodica Anghel, Cornelia Lupascu si Georgeta Craciun, atletul Marian Oprea si sportivii de la kaiac-canoe Florin Popescu, Loredan Popa, Ionut Anghel si Marian Sevici. Totodata, au mai fost nominalizati halterofilul Adrian Jigau, pugilistul Viorel Simion, karatistele Claudia Nitu si Alexandra Mirea si judoka Ioana Dinea Aluas, care nu au fost prezenti la ceremonie, fiind plecati in cantonamente sau la competitii. Premiul pentru cel mai bun antrenor dinamovist al anului a ajuns in mainile tehnicianului lotului masculin de gimnastica, Adrian Sandu, in vreme ce Marius Urzica si Florin Popescu, care s-au retras din activitate, au primit trofeele "Spirit Sportiv". (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.