In Romania a crescut in mod alarmant numarul pensiilor pe caz de boala, al pensiilor anticipate si al concediilor medicale si ca vor fi facute verificari in acest sens. "Acordarea concediilor de boala a trecut la bugetul asigurarilor de sanatate, cee
In Romania a crescut in mod alarmant numarul pensiilor pe caz de boala, al pensiilor anticipate si al concediilor medicale si ca vor fi facute verificari in acest sens. "Acordarea concediilor de boala a trecut la bugetul asigurarilor de sanatate, ceea ce este un lucru normal, deoarece se va putea controla mai bine acordarea acestora. Angajatorii s-au plans ca au cheltuieli extrem de mari cu concediile de boala. In plus, statul cheltuieste cu concediile medicale mii de miliarde de lei vechi pe an", a declarat Gheorghe Barbu. El a precizat ca numarul pensionarilor pe caz de boala este, in Romania, de 70.000, iar numarul iesirilor la pensie anticipat este de 23.000.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.