Un grup format din primii 60 de oameni de afaceri britanici i-a adresat zilele trecute o scrisoare deschisa ministrului britanic al Finantelor, Gordon Brown, prin care ii cere in mod insistent o reducere a taxelor si impozitelor, se arata intr-un mat
Un grup format din primii 60 de oameni de afaceri britanici i-a adresat zilele trecute o scrisoare deschisa ministrului britanic al Finantelor, Gordon Brown, prin care ii cere in mod insistent o reducere a taxelor si impozitelor, se arata intr-un material al cotidianului Daily Telegraph.
Potrivit acestora, Marea Britanie pare sa fie fruntasa la capitolul impozitare, iar acest fapt va duce inevitabil, cu timpul, la un declin economic general. In scrisoarea deschisa, grupul de afaceristi ii cere lui Gordon Brown sa slabeasca stransoarea taxelor pana cand aceasta nu va incepe sa dauneze competitivitatii economice. Impozitul pe profit in Marea Britanie este 30%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.