Echipa nationala de handbal feminin a debutat cu o victorie scontata in Grupa D a CM din Rusia. Elevele antrenorilor Gheorghe Tadici si Dumitru Musi au depasit fara probleme, scor 31-15 (17-7), modesta reprezentativa a Argentinei. In celalalt mec
Echipa nationala de handbal feminin a debutat cu o victorie scontata in Grupa D a CM din Rusia.

Elevele antrenorilor Gheorghe Tadici si Dumitru Musi au depasit fara probleme, scor 31-15 (17-7), modesta reprezentativa a Argentinei. In celalalt meci al grupei din care face parte echipa noastra, Ucraina a invins Camerunul cu 34-23 (18-10), in vreme ce confruntarea dintre Franta si Macedonia s-a disputat dupa inchiderea editiei. Contra sud-americancelor au fost menajate Steluta Luca si Luminita Hutupan, dar nu si Cristina Varzaru, care a implinit 26 de ani in ziua meciului. Astazi, de la ora 15:30, Romania va juca impotriva Camerunului. Iata si cateva dintre rezultatele inregistrate ieri in ziua inaugurala a ""mondialelor"": Olanda - Croatia 29-27 (17-11), Ungaria - Australia 57-9 (27-5), Austria - Coasta de Fildes 32-21 (18-7).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.