15 mai - Ziua Partidului Conservator Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a transmis ieri un mesaj, cu prilejul Zilei Internationale a Familiei, in care arata ca, pentru a marca asa cum se cuvine insemnatatea institutiei familiei, ""
15 mai - Ziua Partidului Conservator
Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a transmis ieri un mesaj, cu prilejul Zilei Internationale a Familiei, in care arata ca, pentru a marca asa cum se cuvine insemnatatea institutiei familiei, ""am hotarat ca, in fiecare an, ziua de 15 mai, Ziua Internationala a Familiei, sa fie si Ziua oficiala a Partidului Conservator"". In aceasta zi, se arata in mesaj, toti membrii si simpatizantii partidului vor veni cu propuneri concrete pentru dezvoltarea institutiei familiei in Romania. (Gabriela Antoniu)
Guvern - Amenintari
cu destituiri
Premierul Tariceanu a convocat ieri la Snagov o reuniune de lucru maraton cu secretarii de stat si cu ministrii, pentru a evalua activitatea de pana acum si prioritatile pe urmatoarele sase luni. ""Va reamintesc ca prioritatea noastra absoluta este ca Romania sa intre in UE la 1 ianuarie 2007. Daca voi constata intarzieri la indeplinirea calendarului european, nu voi ezita sa fac destituiri din functii"", a aratat primul-ministru.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.