Danny Harrison, organizatorul de turnee al lui Paul Simon si Billy Joel, a fost omorat cu mai multe lovituri de cutit de catre amanta sa, a informat politia din New York. "El a fost asasinat de propria amanta", a declarat un purtator de cuvant de la
Danny Harrison, organizatorul de turnee al lui Paul Simon si Billy Joel, a fost omorat cu mai multe lovituri de cutit de catre amanta sa, a informat politia din New York. "El a fost asasinat de propria amanta", a declarat un purtator de cuvant de la politia new-yorkeza. Danny Harrison a fost ucis la resedinta sa din Manhattan duminica, in ziua in care implinea 57 de ani. Crima a avut loc in urma unei dispute conjugale. Amanta lui Harrison, Kathleen Connors, in varsta de 37 de ani, a fost arestata imediat.
In momentul arestarii, Kathleen, care a fost prostituata, a declarat ca ea si iubitul ei prizasera cocaina inainte de conflictul fatal si ca l-a injunghiat pe Harrison pentru ca acesta voia sa o bata.
Anchetatorii au inceput sa verifice povestea acesteia, insa au declarat ca in casa victimei nu s-au descoperit stupefiante.
Billy Joel s-a declarat socat de vestea mortii lui Harrison si a transmis condoleante familiei acestuia. Pe langa Paul Simon si Billy Joel, Danny Harrison s-a ocupat in trecut si de organizarea unor turnee ale trupei Eagles. Tot Danny Harrison este cel care a pus la punct legendarul concert Simon & Garfunkel, din Central Park, in 1981, concert la care au participat peste 400 de fani.
El a fost casatorit de trei ori si avea doi copii. Connors a fost acuzata ieri de crima cu premeditare, iar anchetatorii au stabilit ca trecutul acesteia nu era tocmai imaculat: ea a fost arestata pana acum de patru ori, fiind acuzata de prostitutie. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.