Cele mai valoroase echipe autohtone de polo ale momentului, Steaua-Stirom si Dinamo, si-au impartit victoriile in derby-ul etapei a VI-a din Superliga, militarii castigand cu 8-4, iar ros-albii cu 9-8. Dupa ce militarii au dominat copios prima intaln
Cele mai valoroase echipe autohtone de polo ale momentului, Steaua-Stirom si Dinamo, si-au impartit victoriile in derby-ul etapei a VI-a din Superliga, militarii castigand cu 8-4, iar ros-albii cu 9-8. Dupa ce militarii au dominat copios prima intalnire cu rivalii din Groapa, spre dezamagirea fratilor Becali si a chestorului Marcel Popescu, prezenti in tribune alaturi de Viorel Paunescu si de George Boroi, ieri, elevii antrenorului Liviu Raducanu, coordonati foarte bine din apa de veteranii Cretu, Stoenescu si Fieresteanu, au reusit sa scufunde Steaua, in ciuda opozitiei internationalilor Georgescu, Musat si A. Matei. Din pacate, spectacolul sportiv a fost umbrit de multe decizii ilare de arbitraj, care au sporit excesiv nervozitatea in ambele tabere, Cretu fiind eliminat cu drept de inlocuire pentru ca a aruncat casca in arbitrul Radu Matache, in vreme secundul ros-albastrilor Gelu Lisac a primit cartonas rosu pentru proteste. In urma succesului de ieri, Dinamo se mentine lider in topul intern, fiind urmata la o lungime de campioana en-titre Steaua-Stirom. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.