Vicepresedintele organizatiei PSD Bucuresti, Codrin Stefanescu, a declarat ieri, pentru Mediafax, ca parlamentarii social-democrati George Maior si Dan Mihalache ar putea risca sanctiuni din partea conducerii partidului, la fel ca in cazul senatorulu
Vicepresedintele organizatiei PSD Bucuresti, Codrin Stefanescu, a declarat ieri, pentru Mediafax, ca parlamentarii social-democrati George Maior si Dan Mihalache ar putea risca sanctiuni din partea conducerii partidului, la fel ca in cazul senatorului Antonie Iorgovan. Stefanescu s-a referit la declaratiile celor doi social-democrati, preluate de presa centrala, potrivit carora ar fi facut presiuni asupra presedintelui PSD, Mircea Geoana, pentru a reforma in mod real partidul prin eliminarea unor membri precum senatorul Ion Iliescu, deputatul Viorel Hrebenciuc si liderul organizatiei PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu. "Daca aceste declaratii sunt reale, deputatul Dan Mihalache si senatorul George Maior risca sa fie sanctionati la fel ca in cazul Iorgovan", a spus el. In opinia vicepresedintelui PSD Bucuresti, trebuie sa existe dovezi concrete pentru a acuza pe cineva si orice declaratii fara dovezi nu reprezinta decat o dorinta de a provoca fisuri in partid. "PSD da dovada de unitate, iar cei doi nu reprezinta pe nimeni in partid. Dan Mihalache si George Maior doresc ca, prin astfel de manevre, sa iasa din anonimat, dar nu au reusit decat sa devina penibili", a apreciat Codrin Stefanescu. De altfel, cu o zi in urma Biroul Executiv al PSD Bucuresti a decis suspendarea lui Dan Darabont din toate functiile pe care acesta le detinea in partid. Dan Darabont se afla si in atentia Comisiei de integritate a PSD Bucuresti, fiind cercetat in principal pentru modul cum a decurs activitatea politica la nivelul Sectorului 6, inclusiv pentru felul in care s-au desfasurat alegerile la organizatiile de tineret. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.