La numai doua saptamani de la esecul lui Matei Giurcaneanu in lupta pentru presedintia FR Natatie, ieri, un alt reprezentant al noului val de manageri din familia performerilor, multipla medaliata europeana si mondiala Otilia Badescu, a pierdut curs
La numai doua saptamani de la esecul lui Matei Giurcaneanu in lupta pentru presedintia FR Natatie, ieri, un alt reprezentant al noului val de manageri din familia performerilor, multipla medaliata europeana si mondiala Otilia Badescu, a pierdut cursa pentru cea mai inalta functie din FR Tenis de Masa. Desi spera sa atraga mai multi adepti in batalia cu presedintele forului de specialitate, vedeta mingiutei de celuloid a parasit dezamagita Adunarea Generala de ieri, dupa ce a aflat ca Cristinel Romanescu a fost reales in functia de presedinte cu 44 de voturi, in vreme ce pentru schimbare s-au pronuntat doar 20 de reprezentanti ai cluburilor afiliate la FRTM.
Dupa un debut de sedinta furtunos, plin de acuze si de replici taioase, spiritele din sala s-au calmat brusc, iar rezultatul votului i-a facut pe multi dintre sustinatorii Otiliei Badescu sa se retraga, afirmand ironic ca nu doresc sa stea in calea progresului tenisului de masa din Romania. De altfel, Badescu a acuzat monopolul familiei Romanescu si a spus ca nu mai participa si la batalia pentru unul dintre posturile de vicepresedinte. "Inseamna ca electoratul asta isi doreste. Voi juca in continuare tenis de masa, voi cauta un contract la un club din strainatate si n-am sa mai colaborez in primul rand cu federatia si cu cei prezenti aici. Am sa ajut, insa, sportul in continuare, dar doar prin parteneriate private. Azi m-am simtit tradata! Dupa ce am discutat cu antrenorii din tara, cu ocazia intalnirilor pe care le-am avut, speram ca ei sa fi inteles mesajul meu", a punctat suparata Badescu.
Trecand peste momentul culminant al alegerilor, reprezentantii Adunarii Generale a FRTM au mai desemnat prin vot componenta noului Consiliu Director, cele trei fotolii de vicepresedinte fiind adjudecate de antrenorul Gheorghe Bozga (48 de voturi), deputatul Cezar Preda (46 de voturi) si Laurentiu Tigau (41 de voturi). Totodata, in Consiliul Director au mai fost alesi Aurel Popovici (Comisia de Competitii), Mircea Lazar (Comisia de Disciplina), Beatrice Romanescu si Sorin Gheorghiu (Comisia de Management), Viorel Filimon, Petre Arnautu, Victor Puie si Virgil Balan (reprezentantii cluburilor), Radu Popescu (Comisia de Arbitri) si Dorin Gabudean (reprezentantul sportivilor), iar secretarul general al FRTM va fi numit la propunerea presedintelui.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.