Trei pugilisti romani, Ionut Gheorghe, Constantin Bejenariu si Bogdan Dinu au fost eliminati ieri din competitie la Campionatele Mondiale de box care se desfasoara la Mianyang (China), informeaza AFP. Ionut Gheorghe a fost invins la puncte, 38-18, de
Trei pugilisti romani, Ionut Gheorghe, Constantin Bejenariu si Bogdan Dinu au fost eliminati ieri din competitie la Campionatele Mondiale de box care se desfasoara la Mianyang (China), informeaza AFP. Ionut Gheorghe a fost invins la puncte, 38-18, de cubanezul Inocente Fiss Caraballosa, in optimile de finala ale categoriei 64 kg. Constantin Bejenaru, care concureaza la categoria 81 kg, a parasit competitia in 16-imi, dupa ce a fost invins, la puncte, 14-12, de sportivul Istvan Szucs, din Ungaria. In optimile de finala ale categoriei + 91 kg, Bogdan Dinu a pierdut, la puncte, 14-33, lupta in fata bielorusului Aliksandr Apanasiona. Singurul pugilist roman ramas in competitie este Viorel Simion, calificat in optimile categoriei 57 kg. Inainte de plecarea lotului national spre China in vederea participarii la CM, antrenorul coordonator Francisc Vastag afirmase ca obiectivul delegatiei Romaniei este obtinerea a minimum doua medalii. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.