Cristian Chivu (foto stanga) si Adrian Mutu nu se vor infrunta sambata in derby-ul AS Roma - Juventus, programat in etapa a 12-a din Serie A. Cei doi au parasit luni cantonamentul echipei nationale din cauza unor accidentari si se spera ca vor putea
Cristian Chivu (foto stanga) si Adrian Mutu nu se vor infrunta sambata in derby-ul AS Roma - Juventus, programat in etapa a 12-a din Serie A. Cei doi au parasit luni cantonamentul echipei nationale din cauza unor accidentari si se spera ca vor putea fi recuperatI pana la ora jocului. Mutu are probleme la muschii inghinali, iar staff-ul medical al lui Juventus a anuntat ieri ca jucatorul roman trebuie sa ia o pauza de trei zile, ceea ce il scoate din lotul pe care Capello il va deplasa la Roma. Cristi Chivu are tendinita de efort si are, de asemenea, putine sanse sa fie recuperat pana poimaine. In plus, capitanul echipei nationale este suspendat pentru doua jocuri, dupa eliminarea de acum doua runde, din meciul de pe teren propriu cu Ascoli. El a stat o etapa in deplasarea de la Messina, iar astazi se va prezenta in fata Comisiei de Apel a Federatiei Italiene pentru a incerca o diminuare a suspendarii. De la Roma, Chivu I-a avertizat pe jucatorii ramasi la Nationala ca un rezultat nefavorabil cu Nigeria ar fi dezastruos, in conditiile in care africanii au reusit cu greu sa incropeasca o echipa. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.