Liviu Giosan impreuna cu Razvan Florian au fondat in 2002 Asociatia Ad Astra, o asociatie care intentioneaza sa reuneasca tinerii cercetatori romani. Scopurile Ad Astra sunt: promovarea stiintei moderne, fie facuta in Romania, fie facuta de cercetato
Liviu Giosan impreuna cu Razvan Florian au fondat in 2002 Asociatia Ad Astra, o asociatie care intentioneaza sa reuneasca tinerii cercetatori romani. Scopurile Ad Astra sunt: promovarea stiintei moderne, fie facuta in Romania, fie facuta de cercetatori romani din strainatate; prezentarea ultimelor paradigme stiintifice si concepte metodologice, pentru a fi folosite ca repere pentru estimarea obiectiva a starii stiintei si educatiei in Romania; initierea si mentinerea unui flux de informatii care sa faciliteze cooperarea stiintifica dintre comunitatile stiintifice romanesti; incurajarea si consilierea tinerilor cercetatori din Romania; stabilirea unui forum pentru discutii deschise despre politicile legate de stiinta si educatie, cu scopul declarat de a prezenta clasei politice romanesti propuneri coerente de reforma. Ad Astra incurajeaza participarea la acest proiect a oricarei persoane interesate de stiinta si cercetare. In cadrul acestui proiect este editata si revista Ad Astra. Mai multe informatii se pot gasi la adresa www.ad-astra.ro (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.