Editia de astazi a emisiunii "Echipa de investigatii", difuzata de la ora 21.00 la National TV, va analiza in cele mai mici amanunte imensul scandal care tine de atata timp prima pagina a ziarelor, provocat de telefonul pe care premierul Calin Popesc
Editia de astazi a emisiunii "Echipa de investigatii", difuzata de la ora 21.00 la National TV, va analiza in cele mai mici amanunte imensul scandal care tine de atata timp prima pagina a ziarelor, provocat de telefonul pe care premierul Calin Popescu Tariceanu l-a dat procurorului general, Ilie Botos. "Echipa de investigatii" condusa de Sorin Ovidiu Balan va analiza scuzele premierului pe care acesta le-a oferit in declaratia publica, data ulterior in Parlament. Un alt subiect incendiar asupra caruia "Echipa de investigatii" revine cu noi dezvaluiri este cel al presedintelui Tribunalului Bucuresti, Maria Huza, care a fost pusa sub acuzare de Departamentul National Anticoruptie pentru casa pe care a primit-o din fondul pentru tinerii casatoriti. Acest caz a fost prezentat pentru prima oara de "Echipa de investigatii", in exclusivitate, in urma cu trei saptamani. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.