Doi romani prinsi la furat au fost impuscati in Spania de un belgian, arestat ulterior, relateaza La Opinion, in editia electronica. Politistii din cadrul Comisariatului din Velez-Malaga au demarat o ancheta, dupa ce au fost informati ca un roman, in
Doi romani prinsi la furat au fost impuscati in Spania de un belgian, arestat ulterior, relateaza La Opinion, in editia electronica. Politistii din cadrul Comisariatului din Velez-Malaga au demarat o ancheta, dupa ce au fost informati ca un roman, in varsta de 23 de ani, cu rani la abdomen provocate de un glont, fusese internat la spitalul din Axarquia. Tanarul fusese adus la dispensarul din localitate cu un autovehicul particular, dar, din cauza ranilor, medicii au considerat necesara internarea acestuia in spital. Politia a perchezitionat mai multe locuinte din Velez-Malaga, descoperind doua autoturisme - un Renault 19 si un Opel Zafira - in care se aflau haine murdare de sange. Proprietarul vehiculului Opel Zafira, un roman, in varsta de 25 de ani, il dusese la spital pe cumnatul lui, care fusese ranit de doua gloante la un picior. Potrivit agentilor, cei doi romani raniti fusesera impreuna la furat. La scurt timp, politia a descoperit pete de sange si urme de gloante intr-o locuinta din zona in care actionase grupul de romani. Ulterior, Politia l-a identificat si arestat pe cetateanul belgian C.H., in varsta de 47 de ani, care se presupune ca a tras focuri de arma spre cei doi romani, in momentul in care acestia au patruns in locuinta lui.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.