Astazi se deschide prima editie a ciclului de manifestari "Oportunitati de investitii in municipiul Bucuresti", organizate de Primaria Capitalei, pe parcursul a doua zile, la World Trade Center. Potrivit artizanului acestui eveniment, primarul genera
Astazi se deschide prima editie a ciclului de manifestari "Oportunitati de investitii in municipiul Bucuresti", organizate de Primaria Capitalei, pe parcursul a doua zile, la World Trade Center. Potrivit artizanului acestui eveniment, primarul general Adriean Videanu, seria conferintelor isi propune apropierea dintre sectoarele public-privat, prin abordarea unor teme de interes atat pentru administratia publica si pentru mediul de afaceri din Romania si din strainatate, cat si pentru societatea civila. In programul de astazi: lansarea brosurii "Programul de Dezvoltare a Municipiului Bucuresti 2005-2008" - in prezenta presedintelui Traian Basescu si a premierului Calin Popescu Tariceanu -, deschiderea oficiala a Targului imobiliar BEST 2005, urmata de sesiunea speciala Dezvoltare urbana si imobiliara - Zona Metropolitana, Politici Urbane, Directii de Dezvoltare - invitat Laszlo Borbely, ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului.
La ora 14.30 va incepe o alta sesiune speciala, cu tema "Vechi si nou in centrul Capitalei - Rebilitarea, modernizarea si dezvoltarea Centrului Istoric", avandu-l ca invitat special pe Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei. La eveniment vor participa sefii directiilor de specialitate din Primaria Capitalei, reprezentantii Centrul de Planificare Urbana si Metropolitana Bucuresti, ai Ministerului Culturii si Cultelor, Delegatia Primariei din Vilnius - cu proiectul "City center" -, reprezentanti ai mediului privat de afaceri, profesori universitari, consultanti, reprezentanti ai asociatiilor profesionale din domeniu, societati comerciale interesate. Banci comerciale partenere ale evenimentului: BERD, ABN, AMRO Bank, BCR, BRD.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.