Dumitru Dragomir a fost ales ieri pentru inca patru ani in functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Dragomir a primit 14 voturi din partea divizionarelor A, in timp ce Sportul Studentesc s-a abtinut, iar Poli Iasi nu a fost repreze
Dumitru Dragomir a fost ales ieri pentru inca patru ani in functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dragomir a primit 14 voturi din partea divizionarelor A, in timp ce Sportul Studentesc s-a abtinut, iar Poli Iasi nu a fost reprezentata la Adunarea Generala.
ECHIPA. De asemenea, actuala echipa de conducere a LPF a fost realeasa in bloc pentru un nou mandat, Robi Urs si Alexandru Boc fiind reconfirmati ca vicepresedinti, in timp ce Valentin Alexandru va fi din nou secretar general. ""Le multumesc presedintilor de cluburi ca au avut incredere in continuitate la conducerea LPF. Multumesc presei ca nu m-a mai ciupit ca altadata. Pe scaunul asta de presedinte nu stai decat daca ai minte"", a spus Dragomir, care nu a avut contracandidat la alegerile de ieri. El se afla la al treilea mandat consecutiv in fruntea LPF, fiind ales prima oara in septembrie 1996, apoi in octombrie 2000.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.