Echipa masculina de handbal HCM Constanta s-a calificat, ieri, in optimile de finala ale Cupei Cupelor, dupa ce a trecut de gruparea portugheza Sporting Lisabona, cu scorul general 60-52. Dupa un succes la limita in Portugalia, obtinut cu 32-30, elev
Echipa masculina de handbal HCM Constanta s-a calificat, ieri, in optimile de finala ale Cupei Cupelor, dupa ce a trecut de gruparea portugheza Sporting Lisabona, cu scorul general 60-52. Dupa un succes la limita in Portugalia, obtinut cu 32-30, elevii antrenorului Aihan Omer au reusit, ieri dimineata, sa-si adjudece victoria si in fata propriilor suporteri, cu 28-22 (16-13), la capatul unei partide pe care au dominat-o copios dupa ce au redresat debutul catastrofal. "Am crezut in calificare, desi am fost condusi cu cinci goluri in primele 20 de minute. Publicul a fost extraordinar, ne-a sustinut si ne-a ajutat sa obtinem aceasta calificare", a punctat la final Aihan Omer, in vreme ce tehnicianul Francisco Lloret a concluzionat ca echipa de pe Litoral a fost mai buna la toate capitolele. Conform statisticii EHF, cei mai prolifici jucatori ai gazdelor au fost Florin Niculae (8), Sandu Iacob (7) si Stavrositu (6). Prezenta la meci pentru a-i sustine pe handbalisti, galeria echipei de fotbal Farul Constanta a afisat un banner prin care solicita din nou schimbarea numelui stadionului Gheorghe Hagi. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.