Poli Timisoara a invins sambata cu 2-1 echipa sarba FK Zemun Belgrad, intr-un meci amical disputat pe stadionul "Dan Paltinisanu", la primul joc deschis publicului cu Gica Hagi pe banca tehnica a banatenilor. Poli a deschis scorul in minutul 10, cand
Poli Timisoara a invins sambata cu 2-1 echipa sarba FK Zemun Belgrad, intr-un meci amical disputat pe stadionul "Dan Paltinisanu", la primul joc deschis publicului cu Gica Hagi pe banca tehnica a banatenilor. Poli a deschis scorul in minutul 10, cand Gigel Coman a trimis balonul in plasa de la sase metri, dupa o centrare de pe partea dreapta a lui Gueye Mansour. Oaspetii au restabilit egalitatea in minutul 24, Vidovic invingandu-l pe Marius Popa cu un lob de la 10 metri lateral dreapta, apoi in minutul 40 Gigel Coman a centrat in careu de pe partea stanga, Gabriel Caramarin a trimis cu capul spre poarta, portarul sarb a respins in fata, si tot Caramarin a inscris pentru 2-1, impingand mingea in plasa de la mai putin de un metru. Poli Timisoara a jucat in formula M. Popa - S. Radoi, McKain, Batranu, Balace - Silvasan, Olah, Naidin, G. Coman - Caramarin - Mansour, iar in partea a doua au mai intrat Grigore, Velcea, Popovici, Galdeanu, M. Rus, Paleacu, Constantinescu, Daminuta, Paez si Cilinsek, ultimul fiind un jucator sarb aflat in probe la Poli. "Ca antrenor, scopul meu a fost de a-mi cunoaste mai bine jucatorii. Cred ca a fost un antrenament bun si este important ca i-am vazut pe toti. Mi-au placut jucatorii mei. Au vrut mult, au avut si realizari, insa s-au facut si greseli pe faza defensiva", a declarat Hagi la finalul partidei la care au asistat circa 7000 de spectatori. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.