De la ""o alta inventie a Internetului"" podcastingul a devenit un fenomen mondial, multa lume intrebandu-se care fi rezultatul ""ciocnirii"" cu radioul ""clasic"". Tehnologia numita ""podcasting"" inseamna publicarea pe Internet a unor episoade
De la ""o alta inventie a Internetului"" podcastingul a devenit un fenomen mondial, multa lume intrebandu-se care fi rezultatul ""ciocnirii"" cu radioul ""clasic"".

Tehnologia numita ""podcasting"" inseamna publicarea pe Internet a unor episoade audio, intr-o maniera care permite programelor speciale sa descarce aceste episoade direct pe playere mobile, actualizate automat, si putand fi ascultate la dorinta utilizatorului (un exemplu relativ recent pentru Romania este http://pescurt.ro, destinat in special romanilor care locuiesc peste hotare).
INTRUNIRE. Zilele trecute a avut loc in Ontario, California, prima editie ""Portable and Media Expo and Podcasting Conference"". In prezent, exista in jur de 5 milioane de utilizatori care apeleaza la aceasta forma de distributie de continut, estimandu-se ca pana in 2010 numarul lor va ajunge la 60 de milioane.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.