Fostul premier Adrian Nastase considera ca reducerea obtinuta de Ministerul Administratiei si Internelor in urma renegocierii contractului cu EADS privind securizarea frontierelor este ""inca una dintre minciunile actualei Puteri"". El a precizat
Fostul premier Adrian Nastase considera ca reducerea obtinuta de Ministerul Administratiei si Internelor in urma renegocierii contractului cu EADS privind securizarea frontierelor este ""inca una dintre minciunile actualei Puteri"".

El a precizat ca diferenta in urma renegocierii contractului este practic de aproximativ 100 milioane de euro si este determinata de faptul ca unele dintre proiecte sunt in suprapunere cu un program PHARE, iar acest lucru a fost sesizat inca din vara anului trecut si au fost incepute negocieri pentru clarificarea acestor lucruri. ""Sunt unele aspecte tehnice care au fost modificate, si atunci in loc sa se cumpere sapte piulite se cumpara cinci piulite si bineinteles ca pretul este mai mic"", a spus Nastase. (C. V.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.