Politistii bucuresteni au terminat investigatiile facute in cazul tanarului ucis in casa familiei Iovan. Urmeaza ca acestea sa fie redactate, iar, daca nici un din cele doua parti nu mai solicita vreo expertiza suplimentara, raportul va ajunge pe mas
Politistii bucuresteni au terminat investigatiile facute in cazul tanarului ucis in casa familiei Iovan. Urmeaza ca acestea sa fie redactate, iar, daca nici un din cele doua parti nu mai solicita vreo expertiza suplimentara, raportul va ajunge pe masa procurorilor la inceputul saptamanii viitoare. Mariana Stefan, avocatul familiei lui Bogdan Iancu, a adus, ieri, la Parchet o cutie gasita in urma cu cateva zile in casa acestuia, care contine mai multe cristale Swarovski, pentru a fi expertizate si pentru a se stabili provenienta lor. Tot ieri, procurorii au audiat un prieten al lui Bogdan Iancu. Avocatul Mariana Stefan a declarat la iesirea de la audieri ca este multumita de mersul anchetei. Si Adrian Iovan s-a prezentat la Parchetul Tribunalului Bucuresti.
El a declarat, citat de Mediafax, ca a venit sa aduca anchetatorilor acte referitoare la bunurile furate din casa sa de Bogdan Iancu. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.