Echipa feminina de volei CSU Metal Galati, finalista ultimei editii a Cupei Romaniei, a pierdut marti seara intalnirea cu italiencele de la Asystel Novara, din cadrul primului tur al grupei B din "Top Teams Cup", scor 1-3 (26-24, 19-25, 18-25, 21-25)
Echipa feminina de volei CSU Metal Galati, finalista ultimei editii a Cupei Romaniei, a pierdut marti seara intalnirea cu italiencele de la Asystel Novara, din cadrul primului tur al grupei B din "Top Teams Cup", scor 1-3 (26-24, 19-25, 18-25, 21-25). Fara sa se sperie prea mult de faima adversarelor, care formeaza o adevarata selectionata multinationala, din randul careia se remarca si romancele Cristina Parv si Iuliana Nucu (n.n. - ex-jucatoare la Galati), elevele antrenorului Radu Adrian au debutat in forta, spre satisfactia suporterilor de pe malurile Dunarii, si au castigat nesperat un prim set deosebit de echilibrat. Din pacate, experienta internationala a recent castigatoarei Supercupei Italiei si-a spus cuvantul, voleibalistele din Peninsula adjudecandu-si urmatoarele seturi la diferente linistitoare. La final, antrenorul Radu Adrian a spus ca este multumit de evolutia echipei sale si ca regreta lipsa de noroc, CSU Metal Galati ratand sansa de a realiza o mare surpriza. De altfel, ex-capitanul reprezentativei "tricolore", Cristina Parv, a declarat ca gazdele s-au autodepasit, avand sanse sa ocupe locul secund in grupa daca vor evolua la fel si in viitoarele dispute din grupa B, cu Dinamo Moscova si Postar Belgrad. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.