O crima care intrece orice inchipuire si care depaseste si cel mai negru scenariu de film de groaza s-a petrecut in cartierul Militari. O fetita in varsta de numai 11 ani a fost agresata sexual si omorata, corpul fiindu-i transat in mai multe bu
O crima care intrece orice inchipuire si care depaseste si cel mai negru scenariu de film de groaza s-a petrecut in cartierul Militari. O fetita in varsta de numai 11 ani a fost agresata sexual si omorata, corpul fiindu-i transat in mai multe bucati care au fost depozitate in frigider. Pana in prezent, principalul suspect este un barbat in varsta de 53 de ani, care s-a sinucis, aruncandu-se de la etaj. Insa, pana in momentul in care ancheta nu va finalizata, nu poate fi exclusa si posibilitatea ca alta persoana sa fie criminalul.
Disparitia
Saptamana trecuta, o fetita in varsta de 11 ani a disparut, parintii acesteia sesizand politia. Tatal micutei se ocupa cu colectarea fierului vechi in zona Militari, fiind cunoscut de locatarii din zona. Sambata, parintii fetitei au inceput sa-si caute copilul prin cartier. Dupa ce au discutat cu mai multi locuitori din zona, avand in vedere ca atat tatal cat si micuta erau cunoscuti in cartier, o femeie le-a spus parintilor ca a vazut-o pe micuta impreuna cu un barbat care locuia intr-un bloc situat pe Aleea Cetatuia numarul 4, Emanoil P., in varsta de 53 de ani. Potrivit anchetatorilor, parintii micutei au mers, impreuna cu o ruda a barbatului la apartamentul acestuia, situat la etajul cinci al blocului. Au incercat sa deschida usa, dar pentru ca aceasta era blocata pe interior, a durat mai mult timp pana cand au reusit sa patrunda in apartament. Anchetatorii declara ca in momentul in care parintii fetei au venit la usa lui Emanoil, acesta se afla in casa. Din informatiile si probele adunate pana in prezent, filmul evenimentelor este urmatorul. Emanoil s-a speriat, vazand ca parintii fetitei se afla la usa. Stiind ce a facut si ce are in frigider, se pare ca a avut o tentativa de sinucidere, avand pe corp mai multe rani despre care anchetatorii spun ca si le-a provocat cu un corp intepator. Panicat si speriat, posibil si in stare de ebrietate, Emanoil P. s-a aruncat de la etaj, astfel ca in momentul in care parintii fetitei de 11 ani au intrat in locuinta nu au gasit pe nimeni.
Bucati din cadavru alaturi de mancarea din frigider
Cadavrul barbatului a fost descoperit de vecini, duminica, in spatele blocului de pe Aleea Cetatuia numarul 4, acesta fiind transportat la Institutul National de Medicina Legala. Luni, ofiterii criminalisti au intrat in apartamentul barbatului pentru a face mai multe cercetari. Astfel, au descoperit cativa stropi ce pareau a fi de sange pe faianta din baie, in bucatarie si pe hol. In dormitor, au gasit, intr-o punga, o geaca de fas, masura mica, iar in carcasa unui televizor aflat pe hol doua bluze si un pantalon de trening de aceeasi marime. Continuand cautarea, anchetatorii au descoperit in frigider, printre vase de bucatarie cu mancare, cadavrul unui copil, transat, din care lipseau capul si piciorul stang. Fragmentele au fost transportate la Institutul National de Medicina, unde medicii legisti au constatat ca acestea apartin unei fetite. Mai mult, legistii au stabilit ca fetita a fost agresata sexual si omorata prin strangulare. Dupa ce a ucis-o, criminalul a transat-o in mai multe bucati, pe care le-a depozitat in frigider. Cu o cruzime greu de imaginat, criminalul a scos din casa capul si piciorul micutei. Politistii au identificat si obiectul cu care a fost transata aceasta.
Capul nu s-a gasit
Ofiterii criminalisti si procurorii au continuat, ieri, cercetarea la fata locului, au adunat probe, insa, cu toate ca au fost folositi caini special antrenati, care au scotocit ore bune imprejurimile, pana la inchiderea editiei nu gasisera capul si piciorul fetitei, pentru a o putea identifica cu certitudine. Parintii micutei au recunoscut hainele gasite in apartament ca fiind ale acesteia. Anchetatorii spun ca cel mai probabil micuta a fost ademenita de Emanoil, avand in vedere ca a fost vazuta cu el pe strada.
Vecinii barbatului spun ca acesta locuia singur deoarece ii murise sotia si ca era un om cumsecade. Ei il strigau "Moni" si ii dadeau, din cand in cand, cate 50 de mii de lei pentru o bere. Vecinii mai spun ca barbatul era depresiv, dar nimeni nu ar fi crezut ca ar fi in stare sa ucida pe cineva. Ei isi amintesc depre faptul ca a fost "mare scandal" in fata blocului, cand familia unei fete striga ca le-a fost luat copilul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.