Otelul Galati este prima echipa calificata in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a dispus ieri de Pandurii Tg. Jiu cu 2-0, intr-o partida disputata pe terenul central al Centrului National de la Mogosoaia. La finalul unei intalniri mode
Otelul Galati este prima echipa calificata in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a dispus ieri de Pandurii Tg. Jiu cu 2-0, intr-o partida disputata pe terenul central al Centrului National de la Mogosoaia. La finalul unei intalniri modeste, pe care oltenii au abordat-o fara multi dintre titulari, Aurel Sunda, antrenorul galatenilor (foto), a declarat ca vizeaza finala competitiei. "A fost un joc specific de Cupa, atat pot cele doua echipe. Am avut noroc ca am deschis scorul repede. Ma asteptam sa jucam mai matur, dar sunt multumit de rezultat si de calificare. Ce ne propunem? Anul asta nu ne propunem sa castigam campionatul, in mod sigur. Se poate ajunge in finala Cupei Romaniei, Otelul a mai fost acolo. Din patru meciuri esti in finala", a afirmat Sunda. Presedintele Marius Stan s-a indoit ca echipa ar avea capacitatea sa mearga atat de departe in Cupa Romaniei, refuzand sa comenteze prestatia elevilor lui Sunda. "Nu stiu cat de sus putem ajunge, pentru ca suntem intr-o reconstructie evidenta", a comentat Stan. Florin Motroc, antrenorul secund de la Pandurii, a apreciat rezultatul drept normal. "Am crezut ca jucatorii care nu prea au fost folositi in ultimele partide isi doresc foarte mult sa arate pe gazon ca merita sa evolueze, insa nu au lasat o impresie deosebita", a spus Motroc, subliniind ca meciul cel mai important pentru echipa sa este sambata, pe teren propriu cu FC Vaslui, in campionat. (B.G.)
PANDURII TG. JIU - OTELUL GALATI 0-2 (0-2)
A marcat: D. MUNTEANU (18p, 20)
Stadion: "Mogosoaia"; spectatori: 200.
PANDURII: T. Lung - Isam, Vancea (82 Clisca), R. Radoi - Bertea, D. Radoi, Osorio (46 Buia), Ursu (75 Al. Cristea), M. Iordache - Verdes, Vintilescu. Antrenor: Viorel Hizo.
OTELUL: Urai - Ghidarcea, Zeciu, D. Munteranu - Balauru, Macare (87 S. Ilie), C. Marginean, Somodean, Izvoreanu - Badescu (62 Ungureanu), R. Oprea (76 Craciun). Antrenor: Aurel Sunda.
Cartonase galbene: Isam 16 / Somodean 24
Au arbitrat: D. Deca - A. Florescu, C. Florescu


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.