Candidatura ministrului francez de Interne, Nicolas Sarkozy, la presedintia Frantei, - devenita o adevarata obsesie pentru acesta si, pe cale de consecinta, pentru presedintele Chirac, pentru premierul Dominique de Villepin si pentru intreaga sa fami
Candidatura ministrului francez de Interne, Nicolas Sarkozy, la presedintia Frantei, - devenita o adevarata obsesie pentru acesta si, pe cale de consecinta, pentru presedintele Chirac, pentru premierul Dominique de Villepin si pentru intreaga sa familie politica - risca sa fie compromisa de necazurile sale domestice, apreciaza presa franceza. Francezii pot avea vederi destul de largi, insa nu chiar intr-atata incat sa aleaga in cea mai inalta functie a Republicii un holtei, iar divortul lui Nicolas Sarkozy este o certitudine. Disparuta de ceva vreme din cadrul manifestarilor publice, Cecilia Sarkozy a disparut si de la domiciliul conjugal. Peste vara, Nicolas Sarkozy a incercat sa limiteze pagubele, pozand in victima demna: vacanta retrasa, singur cu copii, aparitii pasagere cu fata trasa, neras... Intr-un final, a devenit evident ca Cecilia l-a parasit si ca principalul candidat la presedintie risca sa se prezinte in campanie burlac. Insa strategia pare sa se fi schimbat. Mai intai au inceput sa circule zvonuri ca Sarkozy s-a consolat, ca traieste o noua pasiune, ca a fost vazut pe ici pe colo la brat cu o jurnalista. Mai mult, s-au dat si detalii: ca cei doi faceau targuieli intr-un supermarket de electromenajere in Place Madeleine. Apoi, un set de fotografii a inceput sa circule prin redactii, oferite de paparazzi la preturi nici macar foarte piperate. In mod suspect insa, nimeni - nici macar Paris Match - nu s-a inghesuit sa le cumpere. Pana la urma, numele Cosanzenei a iesit la iveala: Ann Fulda (foto), ziarista la Figaro, acreditata - evident - la UMP, formatiune condusa de Nicolas Sarkozy. Nu se stie prea bine de ce, Ann Fulda a decis sa dea in judecata agentia de presa AFP pentru suma de o suta de mii de euro, pentru vina de a-i fi dezvaluit numele, in timp ce Sarkozy s-a multumit sa ceara daune de un euro. (Fair Press)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.