Campioana handbalului masculin romanesc, Dinamo-Baumit, a suferit o noua infrangere usturatoare in grupa F din Liga Campionilor, fiind invinsa, sambata seara, in Sala Sporturilor din Buzau, de puternica grupare maghiara MKB Veszprem, cu scorul de 27-
Campioana handbalului masculin romanesc, Dinamo-Baumit, a suferit o noua infrangere usturatoare in grupa F din Liga Campionilor, fiind invinsa, sambata seara, in Sala Sporturilor din Buzau, de puternica grupare maghiara MKB Veszprem, cu scorul de 27-38 (13-17). Chiar daca adversarii din Ungaria au un buget fabulos si o carte de vizita impresionanta, avand la activ si o semifinala de Liga Campionilor, elevii antrenorului Constantin Stefan au jucat fara trac in prima parte a meciului, reusind sa tina piept legiunii straine din vecini pana in minutul 21, cand tabela de marcaj indica o egalitate perfecta: 10-10. Din pacate, din acel moment a existat doar o echipa pe teren, oaspetii distantandu-se pana la pauza la 17-13. A urmat o repriza secunda fara istoric, cu handbalistii nostrii ratand din pozitii favorabile, in vreme ce ungurii inscriau mai din toate pozitiile. De altfel, in min. 49 s-a consemnat pe tabela cea mai mare diferenta de goluri, spre dezamagirea galeriei din tribune, care si-a sustinut favoritii pana in ultimul minut. Prezent la meci, comandantul CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, a declarat ca, in ciuda rezultatului usturator, este multumit de evolutia ros-albilor din prima parte a jocului. "Avem o echipa buna. In prima repriza, am jucat execelent, dar diferenta de valoare si-a spus cuvantul. Am jucat in Champions League pentru ca am castigat campionatul, dar avem sanse mai mari in Cupa Cupelor, unde ne putem califica direct in optimi, daca facem un egal sau pierdem la numai 2-3 goluri in returul din Slovacia (n.n. - peste doua saptamani, Dinamo-Baumit joaca pe terenul ultimei clasate, Tatran Presov)", a spus Popescu. Conform datelor oficiale, principalii marcatori ai gazdelor au fost Rares Jurca (8) si Leonard Bibirig (5). (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.