Presedintele executiv al FC Steaua, Marius Lacatus, a declarat ca prin rezultatele obtinute echipa pregatita de Oleg Protasov demonstreaza ca este cea mai puternica echipa din Romania. "Toata lumea este fericita dupa aceasta victorie. Am avut emotii
Presedintele executiv al FC Steaua, Marius Lacatus, a declarat ca prin rezultatele obtinute echipa pregatita de Oleg Protasov demonstreaza ca este cea mai puternica echipa din Romania. "Toata lumea este fericita dupa aceasta victorie. Am avut emotii nu doar acum, ci si la Constanta, acum sper in trei puncte in Giulesti. Nu cred ca trebuie sa facem comparatii cu ce a fost in trecut, insa Steaua are rezultate si demonstreaza ca este cea mai puternica echipa din Romania. Sigur ca mi-as dori enorm sa avem rezulatele echipei din '86. Nu putem vorbi inca de primavara europeana, mai este mult pana departe", a declarat Lacatus dupa meciul Steaua - RC Lens. Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ca nu se poate spune ca Steaua este deja calificata in 16-imile de finala ale competitiei. "Nu miroase inca a primavara europeana, pentru ca programul nostru este foarte dificil. Daca jucam cu Halmstads BK in deplasare era mai bine, avem insa doua deplasari foarte dificile si va trebui sa obtinem cel putin un punct, pentru a fi calificati. Insa cu siguranta vom avea un golaveraj mai bun decat Lens", a spus Stoica. Oficialul stelist crede ca Steaua a obtinut un rezultat istoric in meciul de joi: "A fost o seara extraordinara pentru mine, pentru ca Steaua a obtinut un rezultat istoric, am stat alaturi de Hagi in loja, cu Lacatus presedinte, avandu-l ca antrenor pe Protasov si am facut schimb de mesaje cu Zenga. A fost cea mai frumoasa seara din cei 14 ani de cand sunt in fotbal", a afirmat Stoica. Fotbalistii de la Steaua au declarat la finalul meciului de joi ca nu se asteptau sa invinga la o asemenea diferenta. "Ma asteptam sa invingem, dar nu cu un asemenea scor. Am invins cu 4-0 pentru ca am jucat la adevarata valoare. Jucam bine in formula asta si speram sa o tinem tot asa", a declarat Dica, "decarul" din Ghencea adaugand ca i-a dedicat victoria fostului antrenor al echipei, Walter Zenga, pentru ca l-a ajutat intr-un moment mai delicat al carierei sale. Nici capitanul Mirel Radoi nu se astepta ca Steaua sa invinga la patru goluri diferenta. "Nu speram la un asemenea scor. Mai avem mult pana sa ajungem la valoarea Stelei din '86. O parte din meritele victoriei noastre le are si Bodu, asa ca sa nu mai atenteze la banii nostri. Am fost mai valorosi, iar cei de la Lens ne-au tratat de sus", a spus Radoi. Sorin Ghionea a declarat ca jucatorii de la Lens isi vor aminti acum de cei de la Steaua, dupa un meci pierdut la o asemenea diferenta. Gabriel Bostina a afirmat ca, asa cum Steaua a castigat cu 4-0, putea sa si piarda la acelasi scor. "Acesta este fotbalul. Vrem sa batem in Giulesti, insa si la un gol diferenta ar fi de ajuns. Dedic victoria tuturor suporterilor adevarati", a spus Bostina. Sorin Paraschiv spune ca Steaua a castigat in fata formatiei franceze deoarece a tratat meciul cu seriozitate. "Lens este o echipa redutabila, cu jucatori consacrati, insa noi am jucat extraordinar", a spus Paraschiv. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.