Poli Timisoatra are de cateva zile un nou maseur, Cristian Parv, fratele celebrei voleibaliste Cristina Parv, de la Asystel Novarra, din Italia. Altfel, sarbul Sasa Cilinsek, in varsta de 22 de ani, care evolueaza pe postul de fundas central, partici
Poli Timisoatra are de cateva zile un nou maseur, Cristian Parv, fratele celebrei voleibaliste Cristina Parv, de la Asystel Novarra, din Italia. Altfel, sarbul Sasa Cilinsek, in varsta de 22 de ani, care evolueaza pe postul de fundas central, participa la antrenamentele lui Poli Timisoara. Acesta a jucat aproape 120 de meciuri in prima liga din Serbia-Muntenegru, la Voivodina Novi Sad, are cinci prezente in nationala de tineret a Serbiei-Muntenegrului, iar in ultimele sase luni a jucat la echipa poloneza Groclin, inclusiv in meciurile de calificare din Cupa UEFA, din aceasta toamna. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.