De astazi si pana sambata (20-22 octombrie) se desfasoara la Timisoara editia 2005 a "TM05Base - Urban Sound Culture", festival de muzica electronica si urbana. In cele 3 zile se vor reuni in orasul de pe Bega nume apreciate ale scenei nationale si i
De astazi si pana sambata (20-22 octombrie) se desfasoara la Timisoara editia 2005 a "TM05Base - Urban Sound Culture", festival de muzica electronica si urbana. In cele 3 zile se vor reuni in orasul de pe Bega nume apreciate ale scenei nationale si internationale, intr-o desfasurare variata de genuri si stiluri, de la hip-hop si breakbeat la techno si drum and bass. Evenimentul debuteaza in clubul NoName cu un "warmup party", urmand ca vineri si sambata, zilele principale ale festivalului, spectacolele si reuniunile de dans sa fie gazduite de hale industriale, locatii "trademark" ale festivalului. Pe 1 octombrie a mai avut loc o "warmup party", pentru "incalzirea atmosferei" in "avanpremiera".
Printre participantii straini la "TM05Base" 2005 se numara: legendele drum and bass MC Navigator (Rawhill Cru) si Doc Scott (31 Records, Metalheadz), campionii DMC pe echipe 2004 Coup2Cross, trioul experimental audio-vizual german Rechenzentrum vs. SchneiderTM, grupul canadian glitch-pop Bleep (Tekno Stan), Campionul UK Vestax Movement 2003 JFB si altii.
Organizatorii au fost sprijiniti in acest an de urmatorii parteneri: British Council Romania, Centrul Cultural Francez din Timisoara si Association Francais d'Action Artistique, Centrul Cultural German din Timisoara, Primaria si Consiliul Local. Festivalul are, de asemenea, numerosi sponsori si parteneri media. (D.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.