BUFONUL PESIC * Etapa a fost deschisa sambata seara, la Timisoara, acolo unde "Poli" a castigat cu noroc in fata lui FC Vaslui. In minutul 26, portarul vasluian Cristi Haisan a suferit o contuzie la sold, in urma unui duel cu Caramarin, si a fost tra
BUFONUL PESIC * Etapa a fost deschisa sambata seara, la Timisoara, acolo unde "Poli" a castigat cu noroc in fata lui FC Vaslui. In minutul 26, portarul vasluian Cristi Haisan a suferit o contuzie la sold, in urma unui duel cu Caramarin, si a fost transportat la spital. Locul sau intre buturi a fost luat de Dejan Pesic, care a gafat incredibil la golul lui V. Moldovan. "Poli" l-a avut eliminat pe Batranu (minutul 54). "Am avut putina sansa la golul marcat, am avut un penalty neacordat, la Bucur, cand l-a driblat pe portar in careu", a spus Olaroiu. "Din moment ce adversarii au un sut pe poarta in repriza a doua si scapi mingea, e foarte greu sa te gandesti macar sa iei un punct. Pesic nu e la prima greseala. S-au pierdut multe puncte pe mana acestui baiat. Pe langa el, sunt multi jucatori care nu stiu cum au ajuns aici si, daca v-as spune ce contracte au, nu v-ar veni sa credeti", a declarat Rednic.
PUSTIUL-MINUNE
Argesul a dat lovitura in Cotroceni, 1-0 cu FC National, dupa un gol de generic marcat in minutul 87 de Cr. Tanase (18 ani) (foto), ultimul pariu al Pitestiului fotbalistic. Argesul a avut un penalty clar, in minutul 63 (fault Nae la Prepelita), insa arbitrul Bratu a inchis ochii. "A fost penalty. Bratu a gresit", a spus Craciunescu, prezent la meci. "Sunt vinovat pentru ca n-am stiut sa-i motivez dupa perioada foarte buna prin care am trecut", a afirmat Necula. Presedintele executiv al lui FC National, Radu Niculescu, considera ca infrangerea din meciul cu FC Arges este meritata. "Sunt suparat, pentru ca este primul meci la care particip in calitate de presedinte. Dupa aspectul jocului, pentru noi era bun si un 0-0. Echipa a pierdut meritat", a precizat Niculescu. "Nu mai zic nimic de arbitraj, ca am castigat. Dar daca nu marcam, ma luam de arbitri", a spus Cartu. "Sunt foarte fericit pentru acest gol care a adus victoria. Am 18 ani, echipa mea preferata este Steaua, dar deocamdata joc la FC Arges", a declarat Cr. Tanase.
VICTORIE DIN OFSAID
Rapid a invins la Bacau, dar golul lui Buga a fost precedat de un ofsaid la D. Niculae. Chiar daca giulestenii spun ca acesta nu a atins mingea, atacantul din Giulesti a intentionat sa joace balonul si se afla in ofsaid. "Pentru noi era foarte important acest joc. Nu am mai luat de mult puncte si, din pacate, nu am reusit nici de aceasta data. Ne batem in continuare pentru evitarea retrogradarii", a afirmat Popovici. "Meciul a fost extrem de important pentru noi. Tin sa precizez ca este cel mai important din aceasta toamna, intrucat se face legatura intre cupele europene si campionat. Este prima oara in ultimii cinci ani cand reusim sa castigam in Bacau", a afirmat Lucescu.
SA NU FACI CE SPUNE POPA
Gloria a smuls un punct la Iasi, spre disperarea lui I. Popa. Trupa lui Sabau a deschis scorul prin Negrean, iar Politehnica a egalat prin Balba. "Am condus din nou, dar n-am reusit sa castigam. Lipsa de experienta si-a spus cuvantul", a spus Sabau. "Jucatorii mei s-au considerat castigatori si au fost pedepsiti", a spus I. Popa.
PRIMA DEGEABA
Sunda, antrenorul Otelului, a primit inca de vineri, cand si-a sarbatorit ziua de nastere, prima de victorie, din partea presedintelui Marius Stan. Ieri, galatenii au fost tinuti in sah, pe teren propriu, de catre Jiul. Un meci urat, fara ocazii de gol. Otelul se afunda, iar "minerii" incep sa spere la mai mult.
GOLGETERUL MAZILU
Sportul a castigat la Tg. Jiu, 1-0 cu Pandurii lui Hizo. Mazilu, golgeterul campionatului, i-a adus inca trei puncte lui Dan Petrescu. "Ma bucur ca am marcat, dar mai ales pentru ca echipa mea a castigat", a spus Mazilu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.