Castigatoare recent pentru a cincea oara consecutiv a Cupei Romaniei la hochei pe gheata, Steaua-Suki va avea de trecut un examen extrem de dificil in acest week-end, elevii antrenorului Marius Gliga urmand sa evolueze in turul secund al Cupei Contin
Castigatoare recent pentru a cincea oara consecutiv a Cupei Romaniei la hochei pe gheata, Steaua-Suki va avea de trecut un examen extrem de dificil in acest week-end, elevii antrenorului Marius Gliga urmand sa evolueze in turul secund al Cupei Continentale in cadrul turneului de la Vilnius. Conform programului anuntat de forul international de specialitate, Steaua-Suki va juca, in perioada 14-16 octombrie, impotriva puternicelor grupari Energia Electrenai (Lituania), GKS Tychy (Polonia) si HC Riga 2000 (Letonia), fapt care l-a facut pe Gliga sa spuna ca obiectivul echipei sale este sa obtina macar o victorie. "Dupa calificarea in turul al doilea, fapt care constituie deja o performanta, avem de jucat intr-o grupa extrem de grea la Vilnius, unde intalnim echipe ale caror nationale se afla in topul primelor zece din lume. Noi speram sa obtinem macar o victorie", a spus Gliga inaintea plecarii spre Vilnius. Mentionam ca ocupanta primului loc se va califica in faza urmatoare a competitiei continentale. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.