Notarii revocati de ministrul Justitiei, Monica Macovei, vor fi verificati de Parchetul instantei supreme. Procurorii Parchetului General au declansat verificarile ca urmare a publicarii in mass-media a unor informatii privind nelegalitatea emiterii
Notarii revocati de ministrul Justitiei, Monica Macovei, vor fi verificati de Parchetul instantei supreme. Procurorii Parchetului General au declansat verificarile ca urmare a publicarii in mass-media a unor informatii privind nelegalitatea emiterii ordinelor de numire in functia de notar public a fostului secretar general al MJ, Corina Adriana Dumitrescu si Doinel Dinuica - fost magistrat si consilier personal pe probleme speciale al ministrului Justitiei. Ordinul de revocare l-a vizat si pe chestorul sef Florin Sandu - actual secretar de stat pentru integrare si relatii internationale la Ministerul Administratiei si Internelor si fost sef al Politiei Romane. In plus, Macovei a contestat ordinele de numire a altor noua notari, printre care si Manuela Mitrea, sotia fostului ministru al Transporturilor Miron Mitrea. Uniunea Notarilor sustine ca a trimis adrese MJ, in care a cerut revocarea ordinelor emise ilegal. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.