Ionut Popa, antrenorul Politehnicii Iasi, a declarat ieri, in gluma, ca le va cere prime celor trei echipe romanesti calificate in grupele Cupei UEFA, deoarece acestea s-au mobilizat mai mult dupa ce el a afirmat ca nu vor trece de turul I al competi
Ionut Popa, antrenorul Politehnicii Iasi, a declarat ieri, in gluma, ca le va cere prime celor trei echipe romanesti calificate in grupele Cupei UEFA, deoarece acestea s-au mobilizat mai mult dupa ce el a afirmat ca nu vor trece de turul I al competitiei. "Datorita mie si evolutiei echipei mele in meciul direct, de la Iasi, Steaua s-a mobilizat atat de bine si a eliminat pe Valerenga. Daca ma gandesc bine, cred ca trebuie sa primesc ceva si de la Dinamo si Rapid. Toate cele trei echipe bucurestene s-au mobilizat foarte bine in primul tur al Cupei UEFA dupa ce eu am declarat ca nu au nici o sansa de a promova in faza grupelor", a afirmat Ionut Popa. Altfel, presedintele clubului moldovean, Sorin Boca, s-a declarat multumit de faptul ca partida din optimile de finala ale Cupei Romaniei, dintre Politehnica Iasi si FC Vaslui, se va disputa pe Stadionul "Municipal" din Bacau. "Ma bucur ca ne-am inteles in cele din urma cu vasluienii sa jucam la Bacau. Initial, noi am fi vrut ca partida sa se joace la Roman, in timp ce vasluienii optasera pentru Focsani. Pentru a nu se ajunge ca federatia sa hotarasca locul de disputare, s-a ajuns ca solutie de compromis Bacaul. Focsaniul era prea departe. La Bacau, noi am jucat bine in ultimul timp si in plus putem miza pe mai multi suporteri, decat daca am fi jucat la Focsani", a spus Boca. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.