Astazi incepe in Islanda Congresul IAAF care va definitiva calendarul competitional international pentru anii ce vin, intrunire care coincide si cu Congresul extraordinar al Federatiei Europene atletice. Romania va fi reprezentata de secretarul gener
Astazi incepe in Islanda Congresul IAAF care va definitiva calendarul competitional international pentru anii ce vin, intrunire care coincide si cu Congresul extraordinar al Federatiei Europene atletice. Romania va fi reprezentata de secretarul general, Traian Badea, si de directorul tehnic, Constantin Mihail, unul dintre obiectivele noastre fiind obtinerea unui meeting international de anvergura, gen "Grand Prix Permit" in aer liber. Cum perspectivele de a gazdui anul viitor o astfel de intrecere sunt destul de mici, mai mult ca sigur vom reusi sa obtinem un sprijin ca sa "intarim" participarea de peste hotare la "Internationale" din 2006. Intre timp, presedintele FRA, Ilie Floroiu, va pune la punct cu Primaria din Iasi ultimele detalii ale infrastructurii stadionului care va fi dotat cu o pista ultramoderna, executata de firma "Politan". (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.