Imediat dupa meciul de la Helsinki, Adrian Mutu va pleca la Roma, pentru nunta cu dominicana Consuelo Matos Gomez. Cei doi s-au casatorit civil pe 5 iulie, la Concepcion de la Vega, un orasel aflat la 100 de kilometri de Santo Domingo, capitala Repub
Imediat dupa meciul de la Helsinki, Adrian Mutu va pleca la Roma, pentru nunta cu dominicana Consuelo Matos Gomez. Cei doi s-au casatorit civil pe 5 iulie, la Concepcion de la Vega, un orasel aflat la 100 de kilometri de Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane. Mutu se va casatori religios cu Consuelo la o biserica ortodoxa din Roma, ceremonia urmand sa fie oficiata de preotul Juvenalie Ionascu, de la Parohia Ortodoxa din Roma. Petrecerea va avea loc la restaurantul Casa di Valieri, situata in Piata Bucuresti din Roma. La petrecere vor canta Marcel Pavel, Sanda Ladosi, Adrian Minune, dar si orchestra lui Calin Geambasu. Printre invitatii lui Mutu se numara Mircea Sandu, presedintele FRF, si Dumitru Dragomir, seful LPF. De asemenea, invitati de onoare vor fi si cativa colegi de la Nationala, printre care Cristian Chivu si Bogdan Lobont, dar si coechipieri de la Juventus. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.