Starul hollywoodian Tom Cruise si logodnica sa Katie Holmes asteapta un copil, a anuntat, miercuri, agentul actorului, citat de Mediafax. Katie Holmes, in varsta de 26 de ani, este insarcinata, cei doi asteapta un bebelus si sunt foarte fericiti, a d
Starul hollywoodian Tom Cruise si logodnica sa Katie Holmes asteapta un copil, a anuntat, miercuri, agentul actorului, citat de Mediafax. Katie Holmes, in varsta de 26 de ani, este insarcinata, cei doi asteapta un bebelus si sunt foarte fericiti, a declarat Lee Anne DeVette, sora si agentul actorului din filmele "Misiune Imposibila" si "Top Gun". DeVette nu a precizat cand este prevazuta nasterea primului copil al cuplului, dar a subliniat ca sarcina tinerei actrite decurge bine si ca Holmes nu s-a simtit niciodata atat de bine. Tom Cruise, in varsta de 43 de ani, si Katie Holmes, care era aproape necunoscuta de publicul larg inainte de a juca in productia "Batman Begins", au anuntat ca s-au logodit, in luna iunie, in timpul unei conferinte de presa de la Paris. Actorul a declarat ca a cerut-o in casatorie pe prietena lui, in timpul unei cine romantice la Turnul Eiffel. "Nu au fixat inca data ceremoniei", a declarat Lee Anne DeVette. Tom Cruise are deja doi copii de 10 si respectiv 12 ani, pe care i-a adoptat impreuna cu fosta lui sotie, actrita australiana Nicole Kidman, de care s-a despartit in 2001, dupa zece ani de casatorie. El a avut imediat dupa separare o relatie amoroasa cu actrita Penelope Cruz. De la inceput, presa americana a avut indoieli in ceea ce priveste relatia amoroasa dintre Tom Cruise si Katie Holmes. Cruise, care inainte era foarte discret in ceea ce priveste viata lui privata, s-a afisat de la inceput cu prietena sa, o saruta in public in fata a zeci de fotografi, la fiecare premiera a unui film de-al sau. In ciuda indoielilor presei, Tom Cruise a declarat ca actrita Katie Holmes este noua iubire a vietii lui. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.