Un avion al companiei Blue Air, care efectua o cursa pe ruta Bucuresti-Maastricht, s-a intors de urgenta la Baneasa, ieri, din cauza fisurarii unui strat exterior al geamului din cabina pilotilor, procedurile de siguranta implicand revenirea la sol,
Un avion al companiei Blue Air, care efectua o cursa pe ruta Bucuresti-Maastricht, s-a intors de urgenta la Baneasa, ieri, din cauza fisurarii unui strat exterior al geamului din cabina pilotilor, procedurile de siguranta implicand revenirea la sol, informeaza Mediafax. "In timpul zborului, cand avionul era deasupra Ungariei, o portiune din stratul exterior al unuia dintre geamuri s-a fisurat. Procedura de siguranta impune, in astfel de situatii, intoarcerea la sol. A fost un incident minor, daca avem in vedere ca, in fiecare zi, la nivel mondial, au loc doua-trei incidente de acest gen", a declarat directorul de marketing al companiei, Adina Camara. Potrivit acesteia, avionul a aterizat in siguranta pe aeroportul Baneasa, plecarea din nou in cursa fiind programata in cursul dupa-amiezii. Aeronava a fost verificata si geamul schimbat. Purtatorul de cuvant al aeroportului, Stefan Mladin, a precizat ca aeronava avea 59 de pasageri la bord si a decolat la ora 13.10, spre Maastricht. "Este un incident minor, care se intampla des. Pasagerii nu au avut nimic de suferit", a afirmat Mladin. Blue Air este deocamdata singurul operator aerian low-cost cu capital integral romanesc si are zboruri spre Roma, Milano (Bergamo), Lyon, Maastricht, Barcelona (Reus) si Istanbul. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.