Cel mai ieftin bilet la meciul Steaua - RC Lens, care se va disputa pe 20 octombrie, va costa 15 RON (150.000 de lei vechi), la peluze, in timp ce posesorii de abonamente pentru meciurile din Divizia A vor intra gratuit, a anuntat ieri clubul stelist
Cel mai ieftin bilet la meciul Steaua - RC Lens, care se va disputa pe 20 octombrie, va costa 15 RON (150.000 de lei vechi), la peluze, in timp ce posesorii de abonamente pentru meciurile din Divizia A vor intra gratuit, a anuntat ieri clubul stelist. Pretul biletelor este astfel: 15 RON - peluze, 25 RON - tribuna a II-a, 50 RON - tribuna I, 100 RON - tribuna 0 si 150 RON - loje. In ciuda faptului ca, la inceputul acestui sezon, oficialii Stelei anuntasera ca posesorii de abonamente va trebui sa-si procure bilet de intrare pentru meciurile din cupele europene, la un pret redus, sefii "ros-albastrilor" au anuntat ieri ca vor putea intra gratuit la meciul cu Lens, asa cum s-a intamplat si la partida cu Valerenga, disputata la Constanta. Mihai Stoica, managerul general al clubului, declarase, dupa meciul din turul III preliminar al Ligii Campionilor, cu Rosenborg, ca doreste ca suporterii Stelei "sa se invete" sa-si cumpere abonamente. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.