Nationala Romaniei a avut ieri o zi plina in spatele portilor inchise de la Centrul National de la Mogosoaia, acolo unde efectueaza cantonamentul pentru meciul cu Finlanda, ultimul al "tricolorilor" in campania de calificare la CM din 2006. Selection
Nationala Romaniei a avut ieri o zi plina in spatele portilor inchise de la Centrul National de la Mogosoaia, acolo unde efectueaza cantonamentul pentru meciul cu Finlanda, ultimul al "tricolorilor" in campania de calificare la CM din 2006. Selectionerul Victor Piturca a avut ieri, la ambele antrenamente, lotul complet, dupa ce Razvan Rat a sosit luni seara la Mogosoaia si a intregit lotul de 22 de jucatori. De dimineata, Piturca a comandat un antrenament tare, primul dupa ce luni si marti au fost zile mai lejere, mai ales pentru cei care au jucat duminica seara si luni. Dupa amiaza, tot fara accesul presei, Nationala Romaniei urma sa joace un meci-scoala cu echipa de tineret a Sportului Studentesc, devenit obisnuita in noul mandat al actualului selectioner. Astazi este prevazut un antrenament de dimineata, iar dupa masa de pranz jucatorii, antrenorii, conducatorii si atarnatorii se vor imbarca in cursa charter care ii va duce la Helsinki. Tot ca de obicei, Piturca va conduce sedinta de pregatire oficiala a jocului de dimineata, la ora 11.30, pe stadionul "Olimpic" din Helsinki. Partida cu Finlanda se va disputa sambata, de la ora 17. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.